Descopera Cele Mai Noi Tendinte in Stilul Modern de Design Interior

stilul modern in design interior
4.6/5 - (5 votes)

Stilul modern este foarte ușor de remarcat în amenajarea interioară. Fie că ne referim la un apartament, casă sau la centru comercial, observăm imediat liniile simple și drepte, ordinea în design și simetria elementelor de decor care creează o atmsoferă elegantă.

Estetica în stil modern în design interior este una simplă, dar cu aspect măreț. Se remarcă piesele decorative cu forme clare, distincte care emană rafinament în fiecare cameră. De asemenea, în stil modern design interior întâlnim culori neutre, materiale și textile naturale care completează atmosfera elegantă. Acestea sunt doar câteva elemente pe care le regăsim într-un spațiu amenajat în stil modern, și care ne încântă privirea.

Dacă sunteți în căutarea Stilului Contemporan în Designul Interior, faceți clic pe link-ul Stil Contemporan în Designul Interior.

Stil modern design interior se concentrează pe valorificarea spațiului deschis, pe lumina naturală și pe utilizarea culorilor neutre. Prin utilizarea elementelor cheie menționate mai sus, poți crea un spațiu modern și rafinat, care să se potrivească nevoilor și preferințelor personale.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum să creezi un spațiu care să te surpindă prin eleganța oferită, în cele ce urmează ți-am pregătit un ghid cu sfaturi practice și utile care să te ajute să ai un stil modern în design interior.

Nume(Required)

Stil modern în design interior la Atrix Concept

În domeniul designului interior, stilul modern reprezintă o alegere populară pentru cei care doresc să creeze spații elegante, care să fie în conformitate cu cele mai noi tendințe în designul interior. Așa că, dacă vrei să ai stil modern în design interior, Atrix Concept îți va fi un real ajutor.

Atrix Concept este o companie cu o experiență vastă în amenajări apartamente în stil modern. Locuințele amenajate de către noi se diferențiază prin delicatețea cu care aplicăm fiecare piesă decorativă pentru a crea un stil care să reflecte nevoile și pregferințele clienților.

La Atrix Concept, creăm spații care se remarcă prin eleganța oferită de mobilierul ales și de cromatica îmbietoare. Punem accent pe estetică atunci când aducem stil modern în design interior și adăugăm funcționalitate pentru ca tu să te bucuri din nou de locuința ta.

Te ivităm să citești în continuare acest articol pentru a observa cum aducem stil modern în design interior și cum punem în evidență fiecare colțișor.

Culori neutre și puncte de accent în stil modern

Una dintre trăsăturile definitorii ale stilului modern în designul interior este utilizarea culorilor neutre. Aceste culori includ nuanțe de alb, negru, gri, maro și bej. Prin aplicarea acestor culori, pe pereți, pe podea și pe mobilier se conturează un aspect modern al încăperii. De asemenea, în amenajare în stil modern, partea cromatică îți permite ușor să creezi puncte de accent. Având o canapea de culoare gri, poți să vii cu perne și perdele în nuanțe contrastante precum turcoaz, verde smarald sau galben muștar. Poți să folosești aceste culori și la rama unui tablou sau pentru alte obiecte decorative. Aceste elemente de contrast adaugă dinamism și personalitate spațiului.

 Linii Curate și Eleganță în stil modern

Stilul modern se caracterizează prin linii curate și prin eleganța oferită de acestea. Formele geometrice simple și liniile drepte sunt elemente definitorii în stil modern în design interior. De exemplu, scaunele cu spătar drept, mesele cu margini bine definite și covoarele cu modele simple sunt frecvent întâlnite într-un interior modern. Această abordare creează un aspect ordonat și aerisit într-o locuință.

La Atrix Concept, te îndrumăm să faci cele mai bune alegeri într-o locuință în stil modern. Îți recomandăm să elimini elementele decorative inutile care doar aglomerează spațiul și să faci loc pentru piese de mobilier care să valorifice fiecare loc. De exemplu, poți opta pentru un scaun pentru masa de dining care se remarcă prin aspectul grațios al picioarelor din oțel sau o masă cu trei picioare cu o bază de lemn de stejar. Prin utilizarea acestor piese de mobilier cu linii simple și curate, se obține un stil modern în design interior.

Stil modern în design interior La ATRIX CONCEPT

Spații Deschise

În stil modern în design interior se pune accent pe crearea de spații deschise și aerisite. Pătrunderea luminii naturale este o caracterstică distinctă în amenajare în stil modern. Pereții rămași se utilizează parțial, sau se elimină și se înlocuiesc cu sticlă. Acest concept de design îi permite luminii să pătrundă și să creeze senzația de spațiu mai mare în încăpere.

Utilizarea materialelor naturale

Echipa Atrix Concept acordă o atenție deosebită utilizării materialelor naturale în designul interior de stil modern.

Lemnul, piatra și fibra naturală sunt elemente-cheie în crearea unui aspect modern și elegant. De asemenea, în stil modern design interior sunt frecvent întâlnite sinteticele si imitatiile (nylon, piele ecologică). Aceste materiale adaugă rafinament și căldură spațiului, creând o atmosferă plăcută și autentică.

Materialele precum lemnul și piatra sunt folosite în mod frecvent atunci când este vorba despre pardoseli, pereți sau mobilier. De exemplu, podeaua din lemn masiv conferă un aspect natural și căldură spațiului, în timp ce un perete din piatră sugerează dinamism în stil modern în design interior. Aceste materiale pot fi combinate cu finisajele metalice sau cu sticlă pentru un aspect inedit.

Lumina naturală și iluminatul artificial

Un aspect important al stilului modern implementat de către Atrix Concept este folosirea ingenioasă a luminii naturale și a iluminatului artificial.

Spațiile create de Atrix Concept sunt proiectate astfel încât să permită pătrunderea luminii naturale prin intermediul ferestrelor mari și a deschiderilor generoase. De asemenea, se utilizează sisteme de iluminat artificial amplasate strategic, precum spoturile și corpurile de iluminat suspendate, pentru a crea atmosfera dorită și pentru a evidenția elementele cheie ale designului. În stil modern în design interior se remarcă draperiile tarnsparente, care o dată favorizează pătrunderea luminii naturale și în același timp contribuie la crearea unui aspect elegant.

Dacă doriți să aflați mai multe despre stilul eclectic în designul interior, faceți clic pe link-ul stilul glamour în design interior 

Mobila și Piesele de Accent

Atrix Concept îți oferă îndrumare în alegerea pieselor de mobilier, pentru a aduce clar și corect un stil modern în design interior. Astfel, îți recomandăm să alegi piese de mobilier care se remarcă prin formele geometrice inedite. De asemenea, când amenajăm un spațiu în stil modern punem accent pe funcționalitate și estetică. Astfel, folosim soluții de depozitare ascunse sau integrate în piese de mobilier pentru a menține un aspect ordonat și aerisit.

 Începând de la canapele confortabile și ajungând până la mesele de cafea cu design interesant, fiecare piesă este aleasă cu grijă pentru a se încadra perfect în amenjare stil modern în design interior.

Integrarea tehnologiei

În era digitală, stilul modern în designul interior pe care îl abordăm la Atrix Concept integrează tehnologia într-un mod inteligent și discret pentru a-ți ușura activitățile casnice și pentru a avea mai mult timp cu cei dragi.

Utilizează sisteme de control inteligente pentru gestionarea iluminatului, temperaturii, sistemului audio și al altor dispozitive. Astfel de sisteme pot fi controlate prin intermediul aplicațiilor instalate pe telefon.

Poți să te bucuri de tehnologie și în ceea ce privește electrocasnicele. De exemplu, frigiderele, cuptoarele, și alte electrocasnice pot fi controlate prin intermediul dispozitivelor mobile sau integrate în sistemele de control inteligente ale casei. Poți să optezi pentru un robot pe care să-l programezi să pornească pentru a aspira casa până ajungi. Același lucru poți să-l faci și cu mașina de spălat.

Folosește iluminat inteligent, cum ar fi becurile și panourile LED controlate prin aplicații mobile sau prin voce. Aceasta nu doar adaugă funcționalitate, dar și creează atmosfera potrivită în funcție de nevoi și activități.

Arta, ca punct de accent

La Atrix Concept, întegrăm arta contemporană și piese statement pentru a crea punct de accent în stil modern în design interior. Prin utilizarea acestui concept creăm dinamism în design interior și un spațiu elegant.

Designul interior modern

Dacă căutați un design mediteranean pentru interiorul casei dumneavoastră, faceți clic pe link-ul stilul mediteranean în design interior

Echilibrul între funcționalitate și estetică

La Atrix Concept, echilibrul între funcționalitate și estetică este esențial în stil modern în design interior. Dorim să creăm spații care să surprindă la nivel estetic, dar care să fie și funcționale și să te ajute la desfășuarea activităților casnice. Mobila amplasată corespunzător și soluțiile de depozitare ingenioase sunt integrate pentru a maximiza eficiența și utilitatea spațiului.

 Durabilitate și sustenabilitate

Stilul modern promovează durabilitatea și sustenabilitatea în designul interior. Designerii se concentrează pe alegerea materialelor ecologice și pe utilizarea practicilor de construcție prietenoase cu mediul înconjurător. Această abordare asigură un impact redus asupra mediului și contribuie la crearea unor spații mai sănătoase și mai ecologice.

Living – Stil modern în design interior

Un living amenajat în stil modern trebuie să aibă un aspect luminos, iar acest lucru poți să-l obții printr-o paletă de culori deschise, precum alb. Însă, ai grijă aici, pentru ca va trebui să aduci obiecte decorative, pentru a nu avea o atmosferă rece. Cel mai sigur poți să optezi pentru tablouri cu artă abstractă sau fotografii înrămate, iar rama să fie aurie sau argintie.

O altă variantă ar fi să optezi pentru finisaje diferite pentru pereți. De exemplu, panourile decorative din trestie de zahăr se încadrează perfect într-un stil modern în design interior și nu mai este nevoie să adaugi alte decorațiuni.

Alege perdele transparente în culori precum cre, bej sau gri porumbel care lasa sa intre multă lumina naturală în încăpere.

Optează pentru scaune cu un picior în formă de lalea sau din polipropilenă, cu picioare din lemn susținute de bare de oțel, sau pentru scaune în stil otoman, care au și spatiu de depozitare integrat.

stilul modern

Dacă doriți să obțineți o consultanță specializată în designul interior de la conceptul Atrix, puteți face clic pe link-ul de mai jos

Conusultanța în designul interior

Dormitor – Stil modern în design interior

Asigură-te că ai aceeași paletă de culori neutră în dormitor, însă include și nuanțe mai calde. Poți să ai pereți albi și textile crem sau bej.

Optează pentru un pat solid cu picioare rezistente și adaugă alături noptiere în aceeași nuanță. Pentru a-ți fi mai ușor, alege un set cu pat și noptiere sau pentru orginalitate în design poți să realizezi mobilier la comandă. Te asiguri astfel că se potrivește și în stilul modern de amenajare.

Alege un covor monocrom pentru a completa un stil modern în design interior și pentru a oferi eleganță dormitorului.

Baie – Stil modern în design interior

Pentru o baie în stil modern în design interior, optează pentru aceeași paletă de culori neutre, cum ar fi alb, gri sau nuanțe de maro, pentru a crea un aspect modern și elegant. Poți adăuga accente de culoare în prosoape, accesorii sau decorațiuni.

Alege materiale de calitate pentru pardoseală și pereți, cum ar fi marmură sau travertin. Acestea nu doar că aceentuează stil modern în design interior, dar oferă durabilitate în timp și sunt ușor de întreținut.

Integrează iluminare ambientală pentru a crea o atmosferă plăcută. LED-urile pot fi utilizate pentru iluminarea oglinzii, a spațiilor de depozitare și pentru a accentua anumite elemente în baie.

Dacă ai suficient spațiu, optează pentru un duș walk-in sau o cabină de duș modernă. Folosește sticlă transparentă și accesorii metalice pentru un stil modern în design interior.

Bucătărie – Stil modern în design interior

Pentru a obține o bucătărie în stil modern integrează în design materiale precum piatra naturala, granitul sau marmura si foloseste spoturi deasupra blatului de lucru, pentru a evidenția zona.

Alege mobilier suspendat pentru a folosi spațiul vertical și pentru a obține un aspect curat și elegant specific în stil modern în design interior. De asemenea, păstrează paleta cromatică într-o zonă neutră și adaugă detalii aurii în zona mânerelor.

 Dacă bucătaria face parte dintr-un open space care include livingul, atunci dintr-un stil modern nu are cum să lipsească scaune de bar cu tapițerie din piele ecologică.

Atrix Concept – firma de amenajări interioare

 Dacă te-ai mutat recent în apartament, sau de la un timp simți că nu te mai regăsești în locuință, atunci trebuie să faci o schimbare în decor. Cum știi ce stil de amenajare să abordezi? La Atrix Concept te îndrumăm către alegerea celui mai potrivit design care să-ți transforme spațiul existent într-un loc plin de farmec și care să-ți reflecte personalitatea.

Consultanții în design interior îți stau la dispoziție și îți oferă cele mai bune sfaturi și idei de amenjarea pentru locuința ta. Fie că inclini pentru un design interior în stil minimalist, clasic, industrial sau modern, Atrix Concept este aici pentru a crea un aspect care să te satifacă la nivel vizual și să fie și funcțional.

Întrebări frecvente

Astfel, dacă vrei să beneficiezi de proiecte de amenajare la calitate înaltă, contează pe Atrix Concept – firma de design interior din București și din țară

Contactează-ne la numărul de telefon afișat pe site, printr-un email sau prin completarea formularului și un consultat te va contacta de îndată.

Personalitatea poate fi adăugată prin utilizarea pieselor de mobilier sau a accesoriilor în culori vibrante sau prin adăugarea de opere de artă sau textile interesante.

Stilul modern în designul interior se caracterizează prin simplitate, liniile curate, utilizarea culorilor neutre și a materialelor naturale, precum și integrarea tehnologiei într-un mod discret și inteligent.

ATRIX CONCEPT este o companie de design interior specializată în stilul modern. Aceasta creează interioare elegante și contemporane, punând accent pe funcționalitate și estetică.

Stilul modern în designul interior oferă un aspect contemporan și elegant, cu spații aerisite și ordonate. Integrarea tehnologiei și utilizarea materialelor naturale contribuie la crearea unui mediu confortabil și funcțional.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top