Renovare completă apartament 3 camere București + preț 2024

renovare completa apartament 3 camere bucuresti
5/5 - (1 vote)

La un moment dat, din diverse motive, fiecare persoană trebuie să renoveze apartament 3 camere. Fie că s-a mărit familia, vecinul de deasupra a dat drumul la cadă și a uitat-o pornită, iar din cauza tavanului ne-am trezit cu inundație, avem instalații sanitare vechi care trebuie schimbate, etc. Oricare din acestea, sau alte ciricumstanțe, ne detemină să ne recurgem la o renovare completă apartament 3 camere.

Ce ai citit pe acest blog

Nume(Required)
Renovare completă apartament 3 camere București + preț 2024

În rândurile care urmează ți-am prezentat sfaturi utile pentru renovarare apartament 3 camere București și greșeli pe care să le eviți dacă alegi să faci acest lucru singur. Iar dacă nu ai timpul și răbdarea necesară și vrei să apelezi la firmă de amenajare, am inclus în articol și aspecte precum cost renovare apartament 3 camere.

Dacă sunteți în căutarea unei idei atractive pentru amenajarea unei case cu 2 camere, faceți clic pe link-ul amenajarea unui apartament cu 2 camere

Ce presupune renovare completă apartament 3 camere

Ce presupune renovare completă apartament 3 camere

Renovarea locuinței este un proces dificil care presupune să aloci o perioadă de timp, bani, și alte resurse pentru a oferi un nou aspect casei tale. Cu cât suprafața locuinței este mai mare, cu atât procesul este mai dificil și presupune să calculezi totul la dublu. Așadar, dacă ne referim la renovare apartament 3 camere preț, trebuie să te aștepți că vei investi mai mult timp și prin urmare cost renovare apartament 3 camere va fi mai mare. Însă, la final, după ce ai terminat de renovat și ai ales poate și un alt stil de amenajare, poți să răsufli ușurat și să fii mândru că ai dus până la bun sfârșit proiectul. Dacă însă timpul nu îți permite să faci cumpărăturile de materiale sau să te ocupi de alte lucruri necesare, atunci cea mai bună soluție este să colaborezi cu o firmă pentru renovare apartament 3 camere.

Am creat acest articol ca un ghid care cuprinde sfaturi utile, precum și detalii despre renovare renovare apartament 3 camere preț și etapele proiectului de renovare apartament 3 camere. Totodată, îți vom arăta cele mai frecvente greșeli care se întâmplă atunci când îți renovezi singur apartamentul.

Cum planifici renovare apartament 3 camere

Cum planifici renovare apartament 3 camere

Dacă vrei să te ocupi singur de renovare completă apartament 3 camere atunci recomandarea noastră este să relizezi un plan în care să incluzi toate etapele care stau la baza acesui proces.

Stabilește-ți obiectivele

Începe prin a stabili ce vrei să realizezi cu renovarea apartamentului. Poate dorești să îți actualizezi designul interior, să faci schimbări structurale sau să îmbunătățești eficiența energetică.

Stabilește-ți costuri renovare apartament 3 camere

Calculează suma pe care o poți aloca pentru renovare. Încearcă să fii realist și să ții cont de renovare apartament 3 camere preț care include mână de lucru și alte cheltuieli asociate renovării.

Ce trebuie să știi despre renovare apartament cu 3 camere

Elaborează un plan detaliat pentru renovare apartament 3 camer 2024

Creează un plan detaliat pentru renovare apartament 3 camere București care să includă toate aspectele, de la schimbările structurale până la alegerea culorilor și a materialelor. Planifică fiecare etapă a procesului și stabilește un program.

Obține autorizațiile necesare pentru renovare completă apartament 3 camere

Verifică cerințele legale și obține toate autorizațiile necesare pentru renovare apartament 3 camere București, inclusiv eventualele permise de construcție sau aprobări ale asociației de proprietari.

Achiziționează materialele pentru renovare apartament 3 camere

După ce ai elaborat un plan este timpul să achiziționezi materiale, care să fie și utile și durabile, dar și să îndeplinească cost renovare apartament 3 camere pe care ți l-ai propus. Compară prețurile și calitatea pentru a face alegeri înțelepte.

Dacă sunteți în căutarea unui design interior frumos și captivant pentru un apartament în București, faceți clic pe link-ul Design Interior Apartament Modern Bucuresti

Ce trebuie să știi despre renovare apartament 3 camere București

Ce trebuie să știi despre renovare apartament 3 camere București

Renovarea completă a unui apartament de 3 camere poate dura de la 3 la 6 luni, în funcție de gradul de complexitate al lucrărilor și de alți factori, printre care:

Complexitatea proiectului

Dacă nu este vorba de o renovare completă a apartamentului, ci doar de lucrări de amenajare, precum aplicarea de vopsea, schimbarea pardoselii și înlocuirea mobilierului, procesul poate dura mai puțin, și ne raportăm și la cost renovare apartament 3 camere mai mic.

Pe de altă parte, dacă proiectul de renovare este mai complex și include lucrări precum, demolarea pereților, înlocuirea instalațiilor electrice și sanitare și alte lucări, termenul este mai mare. Prin urmare, proiectul de renovare poate dura până la 6 luni.

Disponibilitatea resurselor

Acesta este un alt factor important pentru renovare apartament cu 3 camere. Aici ne referim la cerințele pe care le poți avea în legătură cu finisajele, fie pentru pardoseală sau pereți. În ceea ce privește pardoseala, poate vrei un anumit model de parchet sau un tip de ceramică de la funizori din altă țară. Aceeași regulă se aplică și în cazul pereților. Astfel, aceste aspecte pot influența timpul de renovare pentru apartament. De asemenea și cost renovare apatament 3 camere va fi mai mare. Tot aici trebuie să mai iei în calcul și întârzierile în livrarea materialelor.

Starea inițială a apartamentului

 Dacă apartamentul are nevoie de reparații majore atunci este cazul de o renovare completă apartament 3 camere. De exemplu, unele lucrări, precum repararea structurii sau a sistemului electric pot necesita atenție suplimentară și pot prelungi perioada de renovare.

Planificare și coordonare

 O bună planificare și coordonare a diferitelor aspecte ale proiectului, precum echipele de construcție, furnizorii de materiale și lucrările propriu zise,  pot preveni apariția de cost renovare apartament 3 camere și pot duce la finalizarea proiectului într-un timp mai scurt decât cel estimat.

Renovare apartament 3 camere București

Costuri renovare apartament 3 camere

În ceea ce privește defășurarea proiectului, trebuie să iei în calcul mai multe costuri renovare apartament 3 camere, inclusiv manopera, care este între 17.000 – 20.000 de lei.

Dincolo de acest aspect, costuri renovare apartament 3 camere mai înseamnă și prețul materialelor, și ulterior al mobilierului și accesorile. Renovare apartament 3 camere preț poate fi influențat și de stilul de amenajare ales. Iar în funcție de asta, pe lângă bugetul estimativ se poate ajunge la o diferență de 10-20% în plus sau în minus.

Lucrari si materiale necesare pentru renovarea

Renovare apartament 3 camere preț este influențat de suprața apartamentului, și astfel e important să realizezi calcule din timp. Vezi mai jos la ce trebuie să fii atent atunci când iei în considerare când vorbești de renovare apartament 3 camere preț:

  • Alegerea materialelor de construcții
  • Înlocuirea instalației sanitare
  • Înlocuirea instalației electrice
  • Montarea parchetului
  • Montarea gresiei si faianței
  • Montarea termopanelor
  • Montarea usilor noi
  • Zugrăvirea
Montajul ușilor în renovare apartament 3 camere

Ce inseamnă renovare completă apartament 3 camere

În funcție de stadiul locuinței, poți opta pentru renovare, în care să incluzi doar vopsirea pereților, lucrări simple de recondiționare sau o renovare mai complexă în care este necesar să înlocuiești ușile, parchetul, etc.

Înlocuirea instalațiilor electrice și sanitare în renovare apartament 3 camere

Printre primii pași în renovarea completă este înlocuirea instalațiilor electrice și sanitare.

În ceea ce privește instalațiile electrice, trebuie să apelezi la o persoană avizată care știe să identifice eventualele probleme, după care, dacă este cazul, să demonteze firele electrice vechi, prizele, comutatoarele și orice alt echipament electric defect, iar în funcție de astea să elaboreze un plan pentru noul sistem electric, luând în considerare necesitățiile viitoare.

Citiți acest blog: Amenajări Interioare Apartamente 3 Camere

Înlocuirea instalațiilor sanitare în renovare apartament 3 camere

Ulterior, se montează prize și comutatoare noi conform planului proiectat. Se instalează și se conectează noile corpuri de iluminat, prize, comutatoare și alte dispozitive electrice și în final se testează întregul sistem pentru a se asigura că funcționează corect și în siguranță.

Înlocuirea instalațiilor sanitare în renovare apartament 3 camere

În cazul instalațiilor sanitare, o persoană calificată în domeniu va începe cu evaluarea instalației existente pentru a identifica eventualele probleme, după care se elaborează un plan pentru reconfigurarea instalației sanitare, inclusiv schimbarea conductelor de apă și canalizare. Apoi se demontează vechile conducte de apă, bateriile, obiectele sanitare și alte elemente deteriorate. Ulterior se înlocuiesc conductele vechi de apă.

Aceasta etapă poate implica schimbarea traseului conductelor sau a poziției obiectelor sanitare. Pe urmă, se montează și se conectează noile obiecte sanitare, precum lavoarul, vasul de toaletă, cadă sau duș și în final se testează sistemul pentru a se asigura că nu există scurgeri sau probleme de funcționare. Renovare apartament 3 camere 2024 va avea un cost mai ridicat în funcție de perioada aleasă. Astfel, în lunile de iarnă, vorbim de un cost renovare apartament 3 camere mai mare.

Greșeli apărute în renovare completă apartament 3 camere

Repararea pereților în renovare apartament 3 camere

Repararea pereților într-un proiect de renovare poate include mai multe aspecte, în funcție de starea actuală a pereților. Renovare apartament 3 camere 2024 va avea un cost mai ridicat în funcție de perioada aleasă. Astfel, în lunile de iarnă, vorbim de un cost renovare apartament 3 camere mai mare.

Umplerea și nivelarea golurilor și crăpăturilor

 Dacă este cazul, se pot aplica compoziții speciale de materiale pentru zonele cu crăpături. Dacă există zone afectate de umiditate sau infiltrări de apă, acestea trebuie reparate corespunzător pentru a preveni deteriorarea ulterioară. Iar dacă pereții au fost vopsiți sau au fost acoperiți cu tapet vechi, aceste straturi trebuie îndepărtate înainte de a aplica noi finisaje.

Se aplică un strat nou de tencuială pentru a uniformiza suprafața și pentru a corecta eventualele imperfecțiuni. Acest proces poate implica aplicarea mai multor straturi, după care se așteaptă ca fiecare să se usuce înainte de aplicarea următorului, aspect care prelungește renovare apartament 3 camere.

În funcție de preferințe și de stilul dorit, pereții pot fi texturați pentru a obține diferite efecte. După ce peretele a fost pregătit, se aplică vopseaua sau finisajul dorit pentru a obține aspectul final. Renovare apartament 3 camere 2024 presupune noi tehnici care să ajute la o finalizare mai rapidă.

Colaborare cu firmă de renovare apartament 3 camere

Izolare termică și cost renovare apartament 3 camere

Într-un proiect complet de renovare completă apartament 3 camere sunt necesare și lucrări pentru izolare termică. În funcție de cost renovare apartament 3 camere, unele dintre cele mai eficiente si des folosite sunt panourile radiante, convectoatele cu montaj sau încălzirea în pardoseală.

Înlocuirea finisajelor în renovare apartament 3 camere București

În renovarea unui apartament poți opta pentru lucrări de recondiționare a pardoselii în funcție de finisajele existente. Altfel spus, parchetul se poate rașcheta și lăcui, iar în cazul plăcilor ceramice se poate înlocui chitul de rosturi. Dacă este deteriorată sau nu se mai potrivește cu stilul de amenajare ales se va îndepărta.

Avize pentru renovare apartament și alte aspecte

Montajul ușilor în renovare apartament 3 camere București

Această etapă este mult mai complexă decât pare pentru că ușile sunt un element important într-un stil de amenajare. Atsfel că, trebuie să ai în vedere mai multe aspecte atunci când alegi și montezi ușile.

Măsurători precise în renovare apartament 3 camere București

Înainte de a începe montarea ușilor, se vor efectua măsurători precise pentru a se asigura că fiecare se potrivește perfect în deschiderea sa.

Modul de deschidere al ușii

Atunci cand te pregătești de renovare apartament 3 camere București și cumperi ușile trebuie să te decizi dacă sensul de deschidere va fi pe dreapta sau pe stânga. Cel mai usor mod prin care îți poți da seama de asta este sa identifici poziția unde sunt amplasate balamalele.

Costuri renovare apartament 3 camere

Montarea ușii în renovare apartament 3 camere București

Ușa este fixată în tocă cu ajutorul balamalelor sau sistemelor de glisare. Astfel, este important să se te asiguri că ușa se închide corect și se potrivește bine în deschidere.

Reglarea ușii în renovare apartament 3 camere București

După montarea inițială, se vor face reglaje pentru a se asigura închiderea corectă a ușii. Acest lucru poate implica ajustarea balamalelor sau a altor componente pentru a asigura o funcționare corectă și pentru evitarea zgomotelor specifice unei uși nomontate corect.

Montarea feroneriei în renovare apartament 3 camere București

Se montează mânerele, broaștele și orice altă feronerie necesară. Aceasta nu numai că oferă aspectul final al ușii, dar și funcționalitatea necesară în renovare apartament 3 camere.

Verificări finale în renovare completă apartament 3 camere

După finalizarea montării, se vor face verificări finale pentru a se asigura că ușa funcționează corespunzător.

Verificări finale în renovare completă apartament 3 camere

Finisare și vopsire

În funcție de proiectul general de renovare, poate fi necesară finisarea sau vopsirea ușilor pentru a se potrivi cu designul interior și cu cromatica generală a spațiului. Este recomandat să angajezi persoane calificate pentru montarea ușilor, deoarece o instalare corectă asigură funcționarea adecvată și estetica dorită.

Vopsirea pereților

În renovare apartament 3 camere, vopsirea pereților reprezintă un aspect important, deoarece influențează aspectul general al încăperilor. Astfel, după aplicarea unui al doilea strat de glet si a unei amorse, urmeaza vopsirea pereților, în culorile potrivite stilului de amenajare ales.

Continut sugerat: amenajare apartament 4 camere

Greșeli apărute în renovare completă apartament 3 camere 2024

Indiferent de complexitatea proiectului, în 2024 atragem atenția pentru evitarea anumitor greșeli dacă alegi să te ocupi singur.

Din lipsă de timp sau de cunoștințe, clienții fac anumite greșeli atunci când aleg să-și renoveze singuri apartament 3 camere București. Cele mai comune greșeli pe care le-am întâlnit până acum ca firmă de amenajări interioare sunt:

Lipsa unui plan de renovare completă apartament 3 camere

Înainte de a te apuca de renovarea apartamentului trebuie să structurezi un plan, în așa fel încât să ai toate detaliile puse la punct. Să stabilești un cost renovare completă apartament 3 camere, și în funcție de acesta să contactezi persoane specializate.

Cost renovare apartament 3 camere apreciat greșit

Una dintre cele mai frecvente greșeli este subestimarea bugetului ales pentru renovare. Este important să se facă o estimare realistă și să se ia în considerare toate cheltuielile, inclusiv cele neprevăzute.

Încercarea de a face totul singur în renovare completă apartament 3 camere

În încercarea de a efectua pe cont propriu toate lucrările pentru renovarea apartamentului, riști să preleungești mai mult aferent proiectului, și vei avea un cost renovare apartament 3 camere mai mare.

Potrivit unui studiu, cele mai dificile activităţi în procesul de renovare a casei sunt considerate: curăţenia de după (47%), acoperirea mobilierului şi a podelelor (42%), pregătirea suprafeţelor pentru zugrăvire (36%) și aplicarea chitului pe pereţi (31%).

Cât costă renovarea unui apartament cu 3 camere în 2024

Lipsa unei viziuni clare asupra rezultatului final în renovare completă apartament 3 camere

Înainte de realizarea planului de renovare trebuie să ai în vedere stilul de amenajare, ce tip de design interior este mai potrivit pentru a-ți reflecta cât mai bine personalitatea.

Nesupravegherea lucrărilor în renovare aparatament 3 camere București

Să renovezi apartament 3 camere nu înseamnă să schimbi insalațiile electrice și sanitare sau să montezi parchet. Astfel că, atunci când colaborezi cu o firmă de construcții trebuie să supraveghezi atent lucrările pentru a te asigura că totul de desfășoară conform planului stabilit.

Alegerea personalului necalificat pentru renovare apartament 3 camere 2024

Atunci când alegi firma care se va ocupa de renovare apartament 3 camere trebuie să fii atent la anumite aspecte. Să verifici experiența pe piață și în proiecte asemănătoare cu al tău. De asemenea, să verifici recenziile, și dacă firma este recunoscută în domeniu.

Verificare firma de construcții pentru renovare apartament 3 camere

Verificare firma de construcții pentru renovare apartament 3 camere

Înainte de a alege firma de renovare trebuie să te asiguri că treci prin toate etapele de ma jos:

Experiență și calificări în renovare apartament 3 camere București

Verifică experiența și calificările firmei pentru recondiționarea apartamentului. Acest lucru presupune să cauți recenzii sau portofolii ale proiectelor pentru a evalua nivelul de competență și calitatea lucrărilor efectuate.

Licențe și asigurări în renovare apartament 3 camere 2024

Asigură-te că firma de renovare este licențiată și are toate autorizațiile necesare pentru a te ajuta cu lucrările specifice locuinței tale, iar serviciile oferite să fie la calitate înaltă.

Portofoliu și recenzii în renovare apartament 3 camere București

La prima întâlnire când are loc discuție de cunoaștere, cere-i firmei un portofoliu cu proiecte asemănătoare apartament 3 camere București pentru a te putea orienta. De asemenea, contactează persoanele apropiate, prietenii sau rudele pentru a afla dacă au apelat la firme pentru renovare apartament 3 camere și dacă au fost mulțumiți.

Costuri corecte pentru renovare apartament 3 camere 2024

Costuri corecte pentru renovare apartament 3 camere 2024

După prima întâlnire în care firma respectivă a vizualizat spațiul care trebuie amenajat, trebuie să te asiguri că îți estimează costuri realiste pentru lucrările de renovare. Dacă se omite, trebuie să pui întrebarea pentru a evita situația în care apar costuri pe parcurs.

Orice firmă care oferă servicii de recondiționare locuințelor din București la calitate înaltă este transparentă în privința costurilor.

De regulă, acest aspect se discută la întâlnirea de cunoaștere. Responsabilitatea ta este să menționezi bugetul pe care îl ai pentru renovare apartament 3 camere și să întrebi dacă se pot încadra, sau dacă nu, să soliciți un buget detaliat și clar pentru a evita costuri renovare apartament 3 camere neprevăzute.

Nesupravegherea lucrarilor în renovare apartament 3 camere

O greșeală des apărută este nesupravegherea lucrărilor de renovare. Chiar dacă realizezi un plan, este necesar să comunici cu firma de renovare pentru că pot apărea situații unde trebuie să intervi.

Alegerera celor mai ieftine materiale

Atunci când stabilești costuri renovare apartament 3 camere trebuie să ai vedere calitatea materialelor. Recomandarea experților este să invești în calitatea finisajelor pentru a nu fi nevoit să execuți lucrări de renovare din cauza fisurilor apărute ulterior, fie în pardoseală sau pereți.

Când e bine să renovezi apartamentul

Atunci când vrei să începi lucrările de recondiționare, trebuie să iei în calcul temperaturile de afară, pentru că dacă aceste sunt în creștere poți să ții mai mult geamurile deschise în cazul în care se aplică vopsea sau se refac finisajele. Cu toate că în sezonul rece vorbim de un cost renovare apartament 3 mai mic, pot apărea situații care pot influența negativ procesul. Astfel, din cauza condițiilor de umezeală, parchetul se poate umfla, nu poți ține mult ferestrele deschise și automat scapi mai greu de mirosul de vospea. Astfel, este indicat să începi renovare apartamente 3 camere București, vara sau primăvara.

Avize pentru renovare apartament 3 camere 2024

Avize pentru renovare apartament 3 camere 2024

Înainte de a începe renovarea locuinței trebuie să te informezi în legatură cu autorizațiile necesare pentru diferite lucrari, mai ales dacă plănuiești să demolezi un perete sau să aduci modificări balconului. În acest caz ai nevoie de un Certificat de Urbanism pe care îl poți obține în urma unei cereri depuse la Serviciul de Urbanism al Primăriei. În baza acestui act și cu acordul asociației de proprietari din blocul în care locuiești, ți se poate elibera autorizația pentru desființarea pereților, sau în alte cazuri, Primăria poate să-ți mai ceară și alte documente si avize, iar dupa depunerea acestora va trebui sa aștepti aproximativ 30 de zile pentru a primi autorizația de construire sau demolare a unor pereți.

Anunț pentru renovare apartament 3 camere București

Ulterior trebuie să-ți anunți vecinii că vei începe lucrări de conslidare. Poți face acest anunț la o ședință de bloc, sau poți un pune un afiș pe ușa de la intrare în cazul în care nu vor fi prezenți la întâlnire.

Respectare program de renovare

Verifică programul pentru a afla orele în care poți să desfășori lucrări de renovare. De obicei, în timpul săptămânii este un program mai redus.

Monitorizarea nivelului de zgomot

Folosește echipamente sau tehnologii care îți permit să monitorizezi nivelul de zgomot generat în timpul lucrărilor.

Cost renovare apartament 3 camere

Cost renovare apartament 3 camere

Atunci când îți amenajezi planul de renovare trebuie să incluzi și costuri aferente, care diferă în primul rând dacă optezi pentru renovare pe cont propriu sau cu ajutorul unei echipe specializate Astfel, dacă deicizi să te ocupi singur de amenajarea apartamentului, trebuie să iei în calcul mai multe aspecte, printre care:

Dimensiunea apartamentului

Suprafața totală a apartamentului este un factor important în stabilirea bugetului ncesar unui astfel de proiect. Cu cât este mai mare apartamentul, cu atât vorbim de renovare apartament 3 camere preț mai mare.

Starea inițială a apartamentului

Starea actuală a locuinței poate influența semnificativ renovare apartament 3 camere preț. Dacă apartamentul are nevoie de reparații majore sau dacă există probleme structural atunci costul va fi mai mare.

Natura lucrărilor

Tipul lucrărilor necesare de renovare influențează costul proiectului. Lucrări precum vopsirea și schimbarea pardoselilor, pot fi mai accesibile decât înlocuirea sistemelor sanitare și electrice sau înlocuirea pardoselii.

Arhitectură și design interior

Implicarea unui arhitect sau a unui designer de interior poate adăuga costuri renovare apatament 3 camere. Însă, poate aduce o valoare semnificativă prin optimizarea spațiului și completarea cu lucrări pentru a îmbunătății aspectul general.

Eficiența energetică și tehnologii în renovare apartament 3 camere București

Integrarea soluțiilor de eficiență energetică sau a tehnologiilor moderne poate adăuga costuri la amenajarea apartamentului, dar poate aduce beneficii pe termen lung în privința economiilor la energie.

Calitate în execuție în renovare completă apartament 3 camere

Calitate în execuție în renovare completă apartament 3 camere

Putem vorbi lucrări efectuate la un preț mai mare dacă echipa care se ocupă de proiect este recunoscută în domeniu. Astfel, costurile pot varia în funcție de experiența și calificările echipei de muncă angajate. Echipele specializate sau profesioniștii cu experiență pot avea tarife mai ridicate.

Nevoile specifice ale proiectului

Proiectele care implică modificări privind sistemul de încălzire sau instalația electrică, pot avea costuri mai mari. În aces caz vorbim de renovare completă apartament 3 camere.

Livrarea și stocul materialelor

Dacă materialele trebuie să fie livrate din afara orașului sau din alte țări, sau dacă este necesar să fie ținute pe perioade lungi, aceste aspecte pot crește costuri renovare apartament 3 camere.

Dincolo de aceste aspecte, trebuie să iei în calcul și costurile pentru manoperă privind renovare completă apartament 3 camere.

Este important de menționat că este necesar să faci un calcul orientativ pentru a te aștepta la o estimare costuri renovare apartament 3 camere. Să ții cont de nevoi reale și de preferințe și de costurile viitoare privind amenajarea interioară.  Față de cât estimezi inițial să ai în vedere o diferență de 10-20%, în plus sau în minus.

Cât costă renovarea unui apartament cu 3 camere în 2024

Cât costă renovarea unui apartament cu 3 camere în 2024

Prețurile materialor nu dau semne să scadă, astfel că pentru o renovare apartament 3 camere 2024, în funcție de complexitatea lucrărilor și de materialele folosite poate ajunge până la 45.000 de mii de euro.

Colaborare cu firmă de renovare apartament 3 camere

La Atrix Concept, renovare complete apartament 3 camere devine o călătorie fascinantă, o oportunitate de reinventare și de a crea un mediu care să reflecte personalitatea clientului. Același lucru este valabil și în cazul amenajării un spațiul comericial, o cafeanea sau un hotel. Ne angăjăm cu seriozitate și profesionalism pentru a dezvolta un spațiu care să transmită valoarea serviciilor oferite.

În 2024, Atrix Concept rămâne printre cele mai de succes firme care oferă servicii renovare completă apartament 3 camere la calitate înaltă. Cu o viziune clară de a maximiza spațiul disponibil prin compartimentarea potrivită care să îmbine funcționalitatea cu estetica, ne-am câștigat reputația de firmă serioasă care oferă servicii ireproșabile de amenajare în timpul estimate. De-a lungul timpul, am desfășurat proiecte care să reflecte gusturile și personalitatea și am avut grijă ca fiecare locuință să capete un nou sens.

Contactează acum Atrix Concept la numărul de telefon afișat pe site, printr-un email sau prin completarea formularului și bucură-te un proiect de renovare apartament 3 camere realizat la calitate înaltă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top