DESPRE NOI

STUDIO DE ARHITECTURĂ ȘI DESIGN INTERIOR

ATRIX CONCEPT definește profesionalismul și creativitatea în domeniul designului interior!

Follow Me

Ideile și conceptele de design sunt rezultatele expertizei noastre și ale creativității clienților. Calitatea superioară a serviciilor oferite de Atrix Concept este atestată de portofoliul nostru vast și de continua dezvoltare a companiei.

Mare atenție la detalii

Inovăm și aducem noi posibilități în designul interior al fiecărei case

Dorința echipei noastre de a se dezvolta pe plan personal se reflectă în dorința noastră, a companiei, de a ne dezvolta pe plan profesional. În acest context, asigurăm, la rândul nostru, dezvoltarea proiectelor de design interior dorite de clienți, într-o manieră primitoare și profesională. Provocările arhitecturale ne motivează, iar această motivație este ceea ce ne ajută să îndeplinim, cu succes, orice proiect adus în discuție sau a cărui implementare a fost deja începută.

House contemporan-luxury, classic accents-randari (8)
baie parter
DESPRE NOI ATRIX CONCEPT
Iluminatul în stil stiluri de design interior moderne-eclectice

DESPRE NOI

STUDIO DE ARHITECTURĂ ȘI DESIGN INTERIOR

Implementarea oricărui proiect începe de la cunoașterea și familiarizarea spațiului de lucru, prin analiza stilului arhitectural aplicabil spațiului în cauză. Fiecare pas al acestui proces este realizat în conformitatea cu analiza unei consultații a dorințelor clientului, care generează conceptul de design.

House contemporan-luxury, classic accents-randari

CONTACT

Adresă

Str. Știrbei Vodă nr. 119

E-mail

info@atrixconcept.com
atrix.concept@gmail.com

Telefon

+(40) 748 114 848

Nume(Required)
Scroll to Top