Cele mai bune amenajări interioare apartamente bloc din București

Cele mai bune amenajări interioare apartamente bloc din București
4.7/5 - (3 votes)

Arhitectura apartamentelor din București și modul în care sunt compartimentate îți oferă posibilități multiple de amenajare interioară. Indiferent dacă ești adeptul unui stil clasic de design interior sau industrial, cu un ajutor din partea unei firme specializate în amenajări interioare apartamente bloc, poți să obții un spațiu în care să te regăsești și care să-ți ofere liniștea de care ai nevoie, atunci când ajungi acasă după o zi solicitantă de muncă.

Ce ai citit pe acest blog

Dacă te hotărăști să optezi pentru amenajări interioare apartamente bloc trebuie să iei în calcul mai mult aspecte, inclusiv personalitatea ta, pentru că noul aspect al locuinței trebuie să fie despre tine și despre stilul tău de viață. Iar pentru a include acest detaliu, este recomandat să colaborezi cu o firmă de amenajări interioare apartamente București care a mai dezovoltat proiecte asemănătoare cu al tău.

Pentru a obține mai multe informații despre designul interior, faceți clic pe link-ul Design Interior în București.

Nume(Required)

Astfel, dacă vrei să afli ce presupune amenajări interioare apartamente și de ce trebuie să ții cont pentru a avea locuința visurilor tale, atunci ai ajuns unde trebuie. Am strucuturat acest articol ca un ghid pentru amenajări interioare apartamente București, cu informații valoroase și poze sugestive care să te ajute să faci cea mai bună alegere.

Factori decisivi în amenajări interioare apartamente bloc

Factori decisivi în amenajări interioare apartamente bloc

Modul în care alegi să-ți amenajezi locuința îți va simplifica traiul și își va pune amprenta asupra stilului tău de viață. Din acest motiv, atunci când optezi pentru un anumit stil de amenajare și concept de design interior trebuie să privești din mai multe unghiuri.

De exemplu, spațiul și modul în care este compartimentată locuința îți va influența deciziile privind stilul de amenajare ales. Boemian design style și stilul maximalist presupune includerea mai multor elemente decorative, iar dacă ai o locuință cu 30 de mp, șansele de a crea acest design sunt mai mici și trebuie amenajat cu multă grijă și atenție pentru a nu aglomera spațiul. Însă, chiar și amenajarea unui apartament mai mare poate prezenta o provocare, pentru că tinzi să incluzi mai multe piese de design interior pentru că îți permite spațiul.

În acest caz, cea mai bună opțiune este să apelezi la o firmă de amenajări interioare București care să te ajute în crearea unui design în care să îmbini funcționalitatea cu estetica, care să răspundă nevoilor tale și să-ți ofere relaxarea de care ai nevoie.

Dacă căutați un design interior special și frumos pentru apartamentele mici, faceți clic pe link-ul Amenajări Interioare Apartamente Mici pentru a obține mai multe informații.

Tendințe în Designul Interior din București

Tendințe în Designul Interior din București

Anul 2024 continuă cu direcții minimaliste, unde tehnologia se îmbină cu estetica pentru a crea unu spațiu care să satisfacă noile nevoi. În ceea ce privește direcția de design interior, se urmărește în continuare integrarea unor practici sustenabile.

Sustenabilitatea în amenajarea apartamentelor este importantă din mai multe motive:

Protejarea mediului înconjurător

Procesul de amenajare a unui apartament poate avea un impact semnificativ asupra mediului înconjurător prin utilizarea resurselor naturale. Astfel, se recomandă utilizarea materialelor reciclate sau recondiționate, cum ar fi sticla reciclată, metalul reciclat sau materialele plastice reciclabile.

Dacă vrei să foloești artă în amenajări interioare apartament cu accent pe sustenabilitate se recomandă picturi și finisaje cu vopsele și lacuri non-toxice și ecologice.

Materiale de izolare ecologică, cum ar fi celuloza, lâna de oaie sau canepa, sunt de asemenea utilizate în amenajări interioare apartament.

Textile organice, cum ar fi bumbacul organic sau inul, care sunt cultivate în medii care protejează natura sunt la fel recomandate.

Proiecte Remarcabile de Amenajări Interioare Apartamente Bloc în București

Economisirea resurselor

Utilizarea materialelor durabile și eficiente din punct de vedere energetic în amenajări interioare apartamente poate contribui la economisirea resurselor naturale și la reducerea consumului de energie.

Creșterea eficienței energetice

Amenajarea unui apartament într-un mod sustenabil poate implica implementarea unor soluții de eficiență energetică, precum izolația termică, ferestrele eficiente energetic, sisteme de încălzire și răcire eficiente, precum și utilizarea de aparate electrocasnice cu consum redus de energie. Aceste măsuri pot contribui la reducerea consumului de energie și a costurilor asociate.

Dacă doriți să aveți o bucătărie cu un spațiu deschis, faceți clic pe link-ul Amenajări Interioare Bucătării pentru mai multe informații.

Îmbunătățirea calității aerului interior

Utilizarea materialelor ecologice și non-toxice în amenajarea apartamentelor poate contribui la îmbunătățirea calității aerului interior și la reducerea expunerii la substanțe chimice nocive. Aceasta poate fi importantă pentru starea de sănătate.

Promovarea unei vieți mai sănătoase și echilibrate

Un mediu de locuit sustenabil poate să încurajeze un stil de viață mai sănătos și echilibrat. Alegerea de materiale naturale, accesul la lumină naturală și aer proaspăt, precum și un design interior care promovează relaxarea și bunăstarea pot contribui la creșterea confortului și a calității vieții.

amenajări interioare apartamente bloc din București

Alte trenduri în amenajări interioare apartamente București

În partea de jos am prezentat alte trenduri după care se ghidează designerii în amenajări interioare apartamente bloc.

Minimalismul

Minimalismul este o tendință populară în amenajări interioare apartamanete București, caracterizată prin linii bine definite, paletă de culori neutre și un mobilier elegant și sofisticat. Această abordare nu doar că maximizează spațiul, dar creează și un sentiment de ordine și liniște. Apartamentele minimaliste sunt adesea luminoase și aerisite, cu ferestre mari care permit pătrunderea luminii naturale și accentuează designul.

De asemenea, în amenajări interioare apartamente pune accent pe utilizarea materialelor naturale, precum lemnul, sticla, metalul și piatra, pentru a adăuga textură și căldură spațiului.

Stil industrial: Texturi Brute și Elemente Neconvenționale

Stilul industrial, inspirat de lofturile din New York, este o altă tendință apreciată în amenajări interioare apartamente bloc. Acest stil se caracterizează prin expunerea elementelor arhitecturale, cum ar fi țevile aparente, betonul neacoperit și cărămid. Mobilierul este adesea realizat din metal sau lemn reciclat, iar accentul este pus pe funcționalitate și pe un aspect „nefinisat”, dar stilat. În ceea ce privește iluminarea în stil industrial, în amenajări interioare apartamente se utilizează adesea lămpi suspendate, plafoniere sau aplice realizate din metal, sticlă sau alte materiale brute. Lămpile cu sârmă aparentă sau sticla fumurie sunt foarte întâlnite în amenajări interioare apartamente bloc.

amenajări interioare apartamente bloc

Stilul Modern Contemporan: Combinație între Confort și Tehnologie

Modernul contemporan este un stil care îmbină confortul cu cele mai noi tehnologii. În amenajări interioare apartamente bloc localizate în București, acest lucru se traduce prin sisteme de iluminat inteligente, electrocasnice de ultimă generație și soluții de automatizare a locuinței. Mobilierul este ergonomic și adesea personalizat pentru a se potrivi perfect în spațiul disponibil.

Stilul Retro și Vintage: Nostalgia Eleganței de Altădată

Apartamentele vintage aduc cu ele un farmec și o atmosferă aparte datorită elementelor de design și decorului care reflectă perioade apuse. Aceste apartamente pot avea detalii arhitecturale unice, cum ar fi ferestrele mari, podelele din lemn masiv, cornișele ornamentale sau alte elemente caracteristice apamenajări interioare apartamente din anumite perioade.

Într-o locuință amenajată în stil vintage, aceste apartamente sunt pline de caracter și de personalitate, cu piese de mobilier recondiționate,dar cu aspect învechit. Se utilizează adesea tapet cu modele clasice și accesorii decorative care amintesc de o anumită perioadă.

Transformarea Urbană prin Design Interior: O Nouă Eră în București

Proiecte Remarcabile de Amenajări Interioare Apartamente Bloc în București

De-a lungul timpului, ne-am ocupat de amenajări interioare apartamente București, și am creat spații menite să reflecte personalitatea clientului. Vezi mai jos o listă de proiecte de amenajări interioare apartamente realizate de Atrix Concept.

Apartamentele Avangardiste din Centrul Vechi

Centrul Vechi al Bucureștiului este cunoscut pentru clădirile sale istorice, iar apartamentele de aici au fost transformate în spații contemporane care să satisfacă nevoile clienților și să se alinieze cu stilul de viață al acestora. Designerii au reușit să creeze amenajări interioare apartamente bloc care păstrează elemente originale, cum ar fi tavanul cu stucaturi sau pardoselile din lemn masiv, integrându-le într-un design contemporan.

Lofturile Industriale din Zona Pipera

Zona Pipera, cunoscută pentru dezvoltarea sa rapidă, oferă spații ample pentru amenajări interioare apartamente bloc de tip loft industrial. Aceste apartamente sunt apreciate de tinerii profesioniști și de creativi, care sunt atrași de combinația dintre spațiu, stil și funcționalitate.

Oazele de Liniște din Cartierele Rezidențiale

În cartierele rezidențiale precum Băneasa sau Aviației, amenajări interioare apartamente bloc sunt proiectate astfel încât să ofere o evadare de la agitația urbană. Amenajările pun accent pe spații deschise, terase generoase și grădini verticale, creând un echilibru între viața de oraș și nevoia de natură și relaxare.

Materiale și Texturi în amenajări interioare apartamente bloc

Materiale și Texturi în amenajări interioare apartamente bloc

În amenajări interioare apartamente bloc, există o varietate de materiale utilizate pentru a crea diferite stiluri și atmosfera dorită. În funcție de stilul de amenajare și de bugetul acordat pentru astfel de proiect, se folosesc anumite materiale generale.

Lemnul

Lemnul are mai multe întrebuințări, atât practice, cât și estetice. Oferă de asemenea căldură și naturalețe în amenajări interioare apartamente București.

Lemnul este un material des întâlnit în amenajări interioare apartamente bloc din București, fie că vorbim de pardoseli, mobilier sau accente decorative.

Piatră naturală

Marmura, granitul și alte pietre naturale sunt adesea folosite în bucătării și băi, oferind un aspect luxos și o durabilitate îndelungată în în amenajări interioare apartamente bloc. Aceste materiale sunt apreciate pentru frumusețea lor unică și pentru capacitatea de a crea zone de accent. Cu scopul de a valorifica potențialul pietrei naturale și să creezi un punct central în casă, poți să optezi pentru amplasarea unui șemineu.

Marmura este un material elegant și luxos, care oferă un aspect sofisticat șemineului. Marmura poate fi slefuită sau lustruită pentru a crea a obține un aspect neted, sau poate fi lăsată în forma sa naturală pentru un aspect mai vechi.

Granitul este de asemenea utilizat pentru realizarea șemineelor. Este recunoscut  pentru durabilitatea sa și pentru varietatea de culori și texturi disponibile. Granitul poate rezista foarte bine la căldura generată de focul șemineului și poate fi ușor de întreținut.

Șistul este un material natural cu o textură distinctivă, care poate adăuga caracter și personalitate unui semineu. Șistul poate fi găsit în diferite nuanțe de gri, maro sau verde, și poate fi tăiat și lustruit pentru a obține un aspect finisat.

Sticla și Metalul

Sticla și metalul sunt folosite pentru a adăuga eleganță în amenajări interioare apartamente bloc. De la balustrade de sticlă care permit luminii să circule liber între etaje, la accente din metal cromat sau peretele decorativ, aceste materiale sunt alegeri populare pentru un interior contemporan.

Sfaturi pentru amenajări interioare apartamente bloc

Sfaturi pentru amenajări interioare apartamente bloc

În amenajări interioare apartamente în regim DIY sau prin intermediul unei firme de design interior, trebuie să iei în considerare mai mulți factori pentru a te asigura că spațiul este funcțional, îți aduce confortul dorit și este estetic plăcut. Iată câteva aspecte de care să ții cont înainte de a-ți amenaja apartamentul.

Planificare și Personalizare

Înainte de a începe orice proiect de amenajări interioare apartamente bloc, este esențial să te cunoști foarte bine, să știi ce nevoi ai și ce așteptări ai de la spațiul respectiv. Personalizarea este cheia pentru a crea un interior care nu îndeplinește un rol estetic sau funcțional, ci este un loc în care te simți cu adevărat tu.

Iluminatul în amenajări interioare apartamente

Un aspect adesea neglijat, iluminatul poate transforma complet atmosfera în amenajări interioare apartamente. Este important să combini iluminatul ambiental cu cel de accent și cel funcțional, și de asemenea, să folosești surse de lumină naturală cât mai mult posibil. Un alt aspect important este să alegi corpurile de iluminat în funcție de stilul de amenajare.

Depozitarea Inteligentă

În amenajări interioare apartamente mici, este esențial atunci când planifici spațiul, să integrezi cât mai mult soluții de depozitare, și să utilizezi cât mai mult spațiul vertical. Mobilierul multifuncțional, rafturile deschise și dulapurile încorporate pot ajuta la maximizarea spațiului disponibil. 

De asemenea, poți folosi organizatoare și accesorii pentru a maximiza spațiul din dulapuri, sertare și alte zone de depozitare. Acestea pot include cutii de depozitare, organizatoare de pantofi și altele.

Amenajări interioare apartamente bloc în prezent

Amenajări interioare apartamente bloc în prezent

Amenajări interioare apartamente bloc din București sunt la fel de diverse și dinamice ca orașul însuși. Fie că este vorba de un apartament minimalist într-o clădire nouă sau de un spațiu retro într-un bloc interbelic, există o abundență de stiluri și opțiuni care pot satisface orice stil de viață și nevoie. În cele din urmă, cel mai important aspect al oricărei amenajări este ca aceasta să reflecte personalitatea și nevoile celor care o numesc „acasă”.

Importanța Amenajării Apartamentelor

Amenajări interioare apartamente are la bază mai multe motive, precum integrarea stilului personal, sau îmbunătățirea aspectului pentru a valorifica spațiul în cazul vânzării apartamentului.

Este important să-ți amenajezi apartamentul în funcție de personalitate pentru că acesta este spațiul în care îți petreci o bună parte din timpul tău și ar trebui să reflecte cine ești și ce te reprezintă.

Un spațiu bine proiectat poate îmbunătăți semnificativ calitatea vieții, oferind confort, funcționalitate și un mediu plăcut pentru relaxare și socializare.

Importanța Amenajării Apartamentelor

De asemenea, o firma de menajări interioare apartamente bloc de calitate adaugă valoare proprietății, făcând-o mai atractivă atât pentru locuire, cât și pentru o potențială revânzare sau închiriere.

Un alt motiv pentru amenajări interioare apartamente bloc este optimizarea spațiului. Indiferent de modul de compartimentare, decomandat, semidecomandat, livign open space sau bucătărie închisă, este important să recurgi la soluții pentru a avea mai mult spațiu.

Piața imobiliară din București și importanța amenajări interioare apartamente bloc

Trebuie să subliniem rolul crucial pe care designul interior îl joacă în valorificarea blocurilor rezidențiale. Într-un oraș cu o ofertă imobiliară atât de diversă și competitivă, prezentarea apartamentelor cu un design interior atractiv și modern devine un factor decisiv pentru succesul vânzărilor.

Piața imobiliară din București și importanța amenajări interioare apartamente bloc

Blocuri vechi cu aspect nou

Dacă locuiești într-un bloc vechi din București, construit în perioada comunistă sau chiar înainte, este important să optezi pentru o amenajare interioară. Odată cu trecerea timpului, nevoile oamenilor se schimbă, stilul de viață este altul, iar locuința trebuie să-ți ofere în continuare relaxarea de care ai nevoie. Astfel, este important să adaptezi designul interior pentru a-ți îndeplini nevoile pe care le ai de la locuință.  De asemenea, în cazul în care realizezi amenajări interioare apartamente în regim DIY, îți aduce satisfacție personală la final, și dacă vrei să vinzi apartamentul vei putea să răspunzi clar la toate întrebările legate de designul interior.

Iar dacă apelezi la o firmă de amenajări interioare, designerii sunt astfel provocați să găsească soluții creative pentru a maximiza spațiul și a-l face mai funcțional. Acest lucru poate include demolarea unor pereți pentru a crea un concept deschis sau utilizarea mobilierului inteligent care economisește spațiu.

Blocuri noi și multe posibilități

Pe de altă parte, un bloc construit într-un apartament dintr-un complex rezidențial îți oferă multiple posibilități de amenajare a spațiului. Modul de compartimentare satisface nevoile oamenilor cu un stil de viață alert și le oferă locuințe care să răspundă la cerințele oamenilor.

Dezvoltatorii imobiliari colaborează frecvent cu designerii de interior cu scopul de a dezvolta locuințe personalizate în funcție de nevoile proprietarilor. Aceasta nu doar că adaugă valoare proprietății, dar permite și cumpărătorilor să se implice în procesul creativ, asigurându-se că rezultatul final va reflecta gusturile și nevoile lor personale.

Importanța amenajării interioare pe piața imobiliară

Importanța amenajării interioare pe piața imobiliară

În București, ca și în multe alte orașe, designul interior nu este doar o chestiune de estetică, ci un element esențial care influențează decizia de cumpărare a apartamentelor.

Un design interior reușit poate transforma un apartament obișnuit într-unul extraordinar, creând un mediu de locuit care să inspire și să îmbunătățească calitatea vieții.

În acest peisaj urban în continuă evoluție, capacitatea de a inova și de a adapta spațiile de locuit pentru a îndeplini noile nevoi în ceea ce priește spațiul, este cheia succesului pe piața imobiliară competitivă din București.

Există mai multe motive pentru care un dezvoltator imobiliar ar putea dori să colaboreze cu o firmă de design interior:

Expertiză în amenajări interioare apartamente

Firma de design interior are specialiști cu expertiză în proiectarea și amenajarea spațiilor interioare. Ei sunt familiarizați cu tendințele actuale în design, materialele disponibile și tehnologiile potrivite pentru a crea spații atractive și funcționale.

Creșterea valorii proprietății

Un design interior bine realizat poate crește valoarea unei proprietăți. Oferind un mediu interior atractiv și bine proiectat, dezvoltatorii pot atrage un număr mai mare de clienți.

Diferențiere pe piață

Colaborarea cu o firmă de design interior poate ajuta la diferențierea proprietății pe piața imobiliară. Prin crearea unui design interior unic și memorabil, dezvoltatorii pot evidenția proprietatea lor în fața concurenței.

Optimizarea spațiului

Designerii interior pot oferi soluții creative pentru optimizarea spațiului disponibil într-o proprietate. Aceștia pot maximiza eficiența spațiului și pot crea soluții de depozitare inteligente, ceea ce poate face proprietatea mai atractivă pentru potențialii cumpărători sau chiriași.

Gestionarea proiectului

Colaborarea cu o firmă de design interior poate ajuta la gestionarea eficientă a proiectului. Aceștia pot coordona diferite aspecte ale proiectului, de la selectarea materialelor și mobilierulu cu scopul de a respecta termenelor limită și de a reliza în final un design adoptat nevoilor oamenilor.

Amenajări interioare apartamente în funcție de spațiu

Amenajări interioare apartamente în funcție de spațiu

Spațiul pe care îl ai la dizpoție este un aspect important care dictează stilul de amenajări interioare apartamente. De exemplu, într-o garsonieră ai posibilități limitate în abordarea unui anumit design, în timp ce, într-un apartament cu trei camera poți adopta orice stil de amenajare îți dorești.

Într-un apartament de 30 de mp, trebuie să valorifici fiecare spațiu, să-l folosești cu precizie și să alegi cele mai potrivite soluții de design pentru optimizare. Trebuie să te concentrezi pe mobilier funcțional. În aces caz, paturile pliabile sunt o variantă eficientă pentru a profita la maximum de spațiul tau sau poți înlocui un pat tradițional cu o canapea extensibilă. O masă extensibilă poate fi utilă, ocupă mai puțin spațiu și poate fi utilă atunci când prietenii vin în vizită.

De asemenea, culorile deschise pot extinde vizual un spațiu, iar utilizarea oglinzilor în amenajări interioare apartamente poate da impresia unui spațiu mai larg și mai aerisit. Un spațiu mai mic nu ar trebuie să te împiedice să creezi design interior care să ofere farmec și căldură.

Amenajări interioare apartamente cu două camere

Apartamentele cu două camera  îți oferă multipe oportunități de amenajare, dar chiar și atunci este posibil să nu ai sufiecient spațiu. Pentru a te bucura de un design estetic plăcut care să fie și funcțional trebuie să selectezi cu atenție mobilierul, paleta de culori și celelalte elemente. Un alt aspect de luat în calcul în amenajări interioare apartamente București este lipsa sapațiilor de depozitare. În aces caz, poți alege mobilier care are două scopuri. De exemplu, un pat cu comodă este perfect pentru depozitarea lenjeriei de pat, în timp ce o bancă cu depozitare în dormitor sau sufragerie nu poate doar să adauge o notă de eleganță camerei, ci și să te ajute să păstrezi spațiul îngrijit și organizat.

Amenajări interioare apartamente bloc

Amenajări interioare apartamente bloc

În continuare am prezentat moduri de amenajări interioare bloc în funcție de cameră cu scopul de optimizare a spațiului.

Amenajări interioare apartamente – Dormitor

Pentru a te bucura de un spațiu mai mare, în amenajarea unui dormitor se recomandă să folosești mobilă funcțională, care poate fi personalizată și adaptată la dimensiunile spațiului. Acest lucru îți va permite să folosești fiecare colț și să-l evidențiezi în mod eficient.

Alege un pat care are spațiu de depozitare integrat sub saltea sau în structura patului. Astfel, poți depozita lenjeria de pat, hainele de sezon sau alte obiecte care nu sunt folosite frecvent.

În loc să folosești mobilier voluminos, montează rafturi și polite suspendate pe pereți pentru a-ți expune obiectele decorative sau pentru a depozita cărți și alte accesorii fără a ocupa spațiu pe podea.

Amplasează oglinzi mari în spațiul dormitorului pentru a crea iluzia de spațiu și pentru a reflecta lumina naturală în încăpere.

Folosește culori deschise și luminoase pentru pereți și mobilier pentru a face ca spațiul să pară mai mare și mai aerisit.

Amplasează un birou sau o măsuță de machiaj sub fereastra dormitorului pentru a utiliza eficient acest spațiu și pentru a beneficia de lumina naturală pentru desfășuararea activităților.

Amenajări interioare apartamente – Living

Daca ai un living in plan deschis, în amenajări interioare apartamente bloc, atunci poti alege o canapea in forma de L – aceasta separă livingul de bucătărie sau zona de luat masa, împărțind astfel vizual spațiul. Tot pentru o delimitare clară, dar în acealași timp estetică, alege perne colorate, cu modele florale, dungi sau multe alte modele deosebite, acestea nu doar că vor aduce mai mult confort spațiului  tău, dar vor evidenția aspectul.

Există numeroase soluții inteligente pentru amenajarea unui living, care îți pot maximiza spațiul și îți pot oferi un mediu funcțional și plăcut.

Mobilă pliabilă sau extensibilă

Optează pentru piese de mobilier care pot fi pliate sau extinse în funcție de necesități. Mesele extensibile sau pliabile sunt excelente pentru a economisi spațiu atunci când nu sunt folosite la capacitate maximă.

Utilizarea colțurilor

Valorifică fiecare centimetru de spațiu, inclusiv colțurile camerei. Folosește mobilă adaptată pentru colțuri pentru a maximiza spațiul.

Mobilă cu depozitare integrată

Alege piese de mobilier care au spațiu de depozitare integrat. Canapelele cu spațiu de depozitare sub scaune, mesele de cafea cu sertare sunt exemple de mobilier care pot optimiza spațiul în amenajări interioare apartamente.

Rafturi suspendate

Montarea rafturilor suspendate pe perete în loc să folosești mobilier voluminos îți va permite să utilizezi verticalitatea spațiului și să eliberezi spațiul pe podea.

De ce să apelezi la o firmă de amenajări interioare apartamente

De ce să apelezi la o firmă de amenajări interioare apartamente

Sunt foarte multe beneficii pe care ți le poate oferi colaborarea cu o firmă de amenajări interioare apartamente. O firmă specializată punte accent pe calitate în crearea unui spațiu care să reflecte cât mai bine nevoile și stilul de viață.

La Atrix Concept, atunci când dezvoltăm proiecte de amenajări interioare apartamente București, punem accent pe calitatea serviciilor oferite și ținem cont de bugetul clientului în alegerea celor mai bune soluții care să conducă la crearea unui concept adaptat nevoilor și dorințelor.

Iar în cazul în care nu ești sigur de cum vrei să arate apartamentul tău, la Atrix Concept oferim și consultanță în design interior, și te ajutăm să faci cea mai bună alegerea în ceea ce privește designul apartamentului. Serviciul de consultanță este inclus în pachetul cu servicii de amenjări interioare apartamente bloc.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top