Apartament în stil Contemporan și de Lux

Elementele luxuriante sunt redate într-o manieră subtilă prin intermediul nuanțelor de bej și de maro, prin îmbinarea variațiilor acestora, care sunt scoase în evidență de iluminarea de ambient. Covoarele și pernele cu model completează întregul tablou al acestui apartament în stil contemporan și luxos, complimentând accentele pieselor de mobilier și detaliile corpurilor de iluminat suspendate. Oglinzile reflectă luminile și contrastele decorative, aducând atât un plus al contemporaneității, cât și al funcționalității.

 

Baie de Lux

Spațiul primei băi este dominat de aspectul marmurei ale cărei nuanțe variază de la gri la bej. Din moment ce baia este un sanctuar al sinelui, chiuveta confecționată din marmură și acompaniată de accente aurii, se află în fața unei oglinzi mari, ale cărei margini sunt iluminate de două corpuri subtile. Dulapurile din stânga cadrului sunt încorporate în perete pentru a împiedica orice compromitere a spațiului util și pentru a constitui gradul aferent de spațiu de depozitare. Stilul contemporan al acestui apartament este în concordanță cu optimizarea spațiului, oferindu-i cea mai bună înfățișare posibilă și cu asigurarea gradului maxim de confort ce poate fi atins prin implementarea conceptului de design. Astfel, acest întreg ansamblu decorativ al băii, precum și integrarea pieselor aferente și a spațiilor de depozitare apare ca o aderare clară la modernizare, la lux, la contemporaneitate.

Dormitor în Stil Contemporan

Dormitorul este un adevărat sanctuar al liniștii și al desfășurării personalității locatarului, fiind deosebit de luxuriant și rafinat. Peretele din stânga cadrului este acoperit de gravuri metalice, strălucind în lumina soarelui și constituind o priveliște superbă atât în diminețile însorite, cât i în zilele înnorate, lipsite de energie. Acest perete se metamorfozează pe întregul parcurs al zilei, odată cu prezența sau cu absența luminii, fiind atât un spectacol vizual, cât și unul tactil. Un astfel de perete de accent pune în valoare întregul ansamblu decorativ al casei și îi conferă, cu adevărat, titlul de apartament în stil contemporan și, mai ales, de lux. Patul matrimonial este amplasat între doi pereți mai închiși la culoare, contrastând cu nuanța de un bej neutru a acestuia. Geamurile care înconjoară cadrul patului atât din spate, cât și din dreapta, oferă o priveliște onirică spre lumea de afară și un grad accentuat de acces al luminii naturale, iar, bineînțeles, perdelele și draperiile asigură nivelul optim de intimitate. Totodată, draperiile sunt asortate cu patul și cu covorul, având și rolul de a întregi ansamblul atunci când sunt trase, spre a împiedica pătrunderea excesivă a luminii sau a căldurii.

Deasupra patului, un candelabru auriu ce emană lumină caldă se remarcă drept un element luxuriant, care, în ciuda dimensiunilor sale, nu încarcă spațiul, ci, dimpotrivă, aduce un plus de vitalitate spațiului. În fața patului, pe un perete de lemn decorat cu piese metalice aurii, este amplasat televizorul, asigurându-se o vedere directă la ecranul acestuia. În dreapta televizorului pot fi observate rafturi verticale, spații de depozitare ingenioase, care se întind de la un capăt la celălalt al peretelui. Aceste rafturi susțin piese decorative și sunt iluminate de leduri de o intensitate redusă, pentru a asigura un consum ergonomic și pentru a menține spațiul cât mai puțin încărcat, astfel încât frumusețea acestuia să poată fi apreciată pentru ceea ce reprezintă în sine, ci nu pentru obiectele decorative atașate spațiului. După cum se poate observa, dormitorul poate fi pus în valoare în moduri diferite odată cu producerea unor schimbări la fel de mici precum înlocuirea lenjeriei de pat și se reliefează ideea că luxul nu devine niciodată plictisitor, ci poate fi adaptat sau reinventat pentru a servi oricărei perioade din viața locatarului și oricărei stări.

Baie de Lux II

Cea de a doua baie menține tema elementelor aurii, însă este adaptată stilului luxuriant mai dark, fiind prezente straturi de marmură neagră, cu striații albe, pe care sunt suprapuse corpuri de iluminat ce sunt distribuite de-a lungul întregului spațiu, spre a oferi posibilitatea de a alege gradul de iluminare dorit. Deasupra căzii spațioase, integrat în peretele de accent închis la culoare, se remarcă un geam ce servește drept sursă de ventilație suplimentară și de lumină naturală, ce dispune și se storuri care pot fi utilizate pentru a conserva intimitatea spațiului. Gresia deschisă la culoare este acompaniată de cadre de marmură neagră, liniate cu auriu, care sugerează în mod constant luxul și stilul contemporan al casei.

Chiuveta confecționată dintr-un material negru asemănător marmurei, amplasată în fața unei oglinzi completate din trei părți, este un element într-adevăr contemporan și, implicit, de lux. Acest concept de design inedit al băii optimizează ideea de a integra fracționări inedite și de a încorpora piesele utile, precum toaleta, în cadrul pieselor de mobilier, precum dulapurile, pentru a economisi spațiu și pentru a concentra funcționalitatea într-un cadru restrâns. În dreptul chiuvetei este situată o vază cu o formă abstractă, ce conține flori închise la culoare, completând, astfel, tema întregului spațiu. Sub marmura folosită pentru confecționarea chiuvetei, a peretelui de accent și a susținerii chiuvetei, se remarcă un sertar din lemn, de o nuanță închisă, pentru mai mult spațiu de depozitare, fiind integrat subtil, în vederea utilității.

Livingul Perfect al Stilului Contemporan

Livingul este, de asemenea, o cameră de lux, fiind decorat cu piese contemporane ce prezintă modele abstracte, precum covorul. Peretele de accent este, de această dată, mai deschis la culoare și prezintă un spațiu circular, iluminat cu albastru, în cadrul căruia sunt expuse obiecte decorative precum lumânări și bețișoare parfumate, adăugând un plus de “wellness”. Sub această zonă decorativ, este situată canapeaua bej cu perne de diferite texturi, remarcându-se, mai ales, perna maro din catifea. Se îmbină, astfel, texturile mai dure cu cele mai soft și se creează atât un contrast al culorilor, cât și unul de feeling. Masa aurie din fața canapelei este decorată cu o vază simplă cu flori, întrucât aceasta nu necesită obiecte complexe de decor, căci masa este obiectul care atrage atenția în sine. Lângă peretele de lemn este un alt perete de accent, asemănător marmurei, care îmbină bejul cu auriul și cu maroul, într-un amestec vizual superb. Corpurile de iluminat suspendate deasupra acestui spațiu de living sunt circulare, venind în completarea elementului decorativ încorporat în perete, și atârnă la diferite înălțimi, creând iluzia unui spectacol de lumini inedit, care este propagat din surse multiple.

Scroll to Top